Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

ONG-uri care gestionează ajutoare în resurse

Asociatia Maria Holtzhauser
Alături de Elena,pentru o copilărie normală
Elena are șapte ani și o boală genetică ,cruntă-miopatie congenitală. Fetița merge cu dificultate și nesiguranță. Durerile deja s-au instalat și în timp,boala devine invalidantă. Pentru stabilirea unui diagnostic precis cât și pentru stabilirea gradului de handicap,ar trebui făcute teste genetice în Germania. Până atunci e nevoie de recuperare medicală. Micuța este deseori dusă în brațe nu do…


Asociația Pe Stop
Fonduri pentru produse de primă necesitate pentru…
Fonduri pentru produse de primă necesitate pentru familiile din medii vulnerabile: alimente de bază, produse de igienă, produse de îngrijire a copiilor medicamente.
alimente cumparaturi echipamente de protectie masti medicamente


ASOCIAȚIA RAM: Respectă, Ajută, Muncește
Donație pentru achiziționarea de echipamente
Ne propunem achiziționarea de echipamente electronice (laptop-uri, telefoane, tablete, stick-uri internet) pentru copiii din medii nevoiașe, aflați în dificultate, care își doresc să continue studiile la distanță, dar și pentru ajutorarea profesorilor care nu au un mediu adecvat de predare.
echipamente electronice


CARUSEL
Solidaritate pe strazile pustii
Sprijinim pe cei lasati in urma de starea de urgenta, ordonantele militare si politicile publice. Le oferim pachete cu alimente si materiale de igiena si sanitare celor care au ramas fara surse de venit ca urmare a pandemiei COVID-19, locuiesc pe strada si/ sau in locuinte informale, fara acces la apa, energie electrica si alte utilitati.
Alcool Sanitar alimente dezinfectanti medicamente produse de igiena


Proiect dezvoltat în programul