Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

ONG-uri care gestionează ajutoare în resurse

Asociația Pe Stop
Asociația Pe Stop
Achiziție și distribuție de produse de primă necesitate pentru familiile și persoanele vulnerabile din București
alimente cumparaturi masti medicamente


Asociația Pe Stop
Fonduri pentru produse de primă necesitate pentru…
Fonduri pentru produse de primă necesitate pentru familiile din medii vulnerabile: alimente de bază, produse de igienă, produse de îngrijire a copiilor medicamente.
alimente cumparaturi echipamente de protectie masti medicamente


ASOCIAȚIA RAM: Respectă, Ajută, Muncește
Donație pentru achiziționarea de echipamente
Ne propunem achiziționarea de echipamente electronice (laptop-uri, telefoane, tablete, stick-uri internet) pentru copiii din medii nevoiașe, aflați în dificultate, care își doresc să continue studiile la distanță, dar și pentru ajutorarea profesorilor care nu au un mediu adecvat de predare.
echipamente electronice


Asociatia Soapta Florilor
Ajutor material pentru victimele violentei domest…
Oferim ajutor material copiilor si mamelor provenind din familii care s-au confruntat/se confrunta cu violenta domestica. Sustinem cu alimente si alte nevoi de baza, (haine, incaltaminte, produse de igiena corporala), acele femei care au spus NU VIOLENTEI, au cerut ordin de restrictie si au plecat impreuna cu copiii sa locuiasca separat de agresor. Oferim si asistenta juridica, psihologica si spr…
alimente consiliere psihologica produse de igiena


Asociația Unu și Unu
Seminarii pentru părinții de bebeluși îndelung sp…
Prin proiectul ”Seminarii pentru Părinți”, Asociația Unu și Unu pune gratuit la dispoziția părinților materiale video despre prematuritate, realizate alături de specialiști. Ne dorim să instalăm doua televizoare de mari dimensiuni, cu stick-uri de memorie, în secția de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență din București, pentru ca părinții bebelușilor prematuri sau bolnavi îndelung sp…
echipamente electronice


CARUSEL
Solidaritate pe strazile pustii
Sprijinim pe cei lasati in urma de starea de urgenta, ordonantele militare si politicile publice. Le oferim pachete cu alimente si materiale de igiena si sanitare celor care au ramas fara surse de venit ca urmare a pandemiei COVID-19, locuiesc pe strada si/ sau in locuinte informale, fara acces la apa, energie electrica si alte utilitati.
Alcool Sanitar alimente dezinfectanti medicamente produse de igiena


Proiect dezvoltat în programul