Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Fundația Comunitară Banatul Montan

razvantodor.bm@gmail.com

Despre organizație

Strângere de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a celor două corturi provizorii pentru investigarea pacienților suspectați de corona virus.

Share on:

Donează bani

Strângere de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a celor două corturi provizorii pentru investigarea pacienților suspectați de corona virus.

Nume: Fundația Comunitară Banatul Montan

Adresa: Resita, str. Ateneului, nr.1, sc.1, ap.6, Reșița, CARAS-SEVERIN

CUI: 42110580

Monedă RON: RO05BTRLRONCRT0533201001 (Banca: Banca Transilvania, sucursala Resita)

Donează resurse
Strângere de fonduri pentru a susține Spitalului Județean Reșița cu lupta împotriva COVID-19 cu echipamente de protecție și aparatura medicală - ventilatoare pentru secția de ATI. Ajutorarea persoanelor vulnerabile, în special a celor ca din cauza situației actuale nu își mai pot procura alimentele de bază și produsele de igienă. - Persoanele vârstnice sunt în pericol de a rămâne fără alimente de bază și, mai ales, fără medicamente. Am avut numeroase situații în care vârstnicii au fost în imposibilitatea de a-și lua rețetele lunare și medicamentele pentru boli cronice. Acest neajuns poate conduce la deteriorarea stării de sănătate și chiar la decesul acestora. De asemenea, beneficiarii cantinei sociale din oraș au rămas fără prânzul cald zilnic în urma închiderii cantinei sociale în această perioadă. Dacă starea de urgență se prelungește, există pericolul de ca vârstnicii singuri să moară de foame/frig/din pricina bolilor în propriile locuințe. - Familiile cu mai mulți copii si fără venituri suficiente sunt în pericol de a nu mai avea cele necesare traiului. Prin suspendarea activității multor agenți economici și, mai ales, prin imposibilitatea mamelor de a merge la muncă în străinătatea (Austria și Germania, in special), familiile cu mai mulți copii (care trăiau din aceste venituri), în maximum 2-3 săptămâni vor rămâne fără bani de mâncare. Avem deja apeluri în cadrul campaniei de la acest tip de beneficiari .
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)

Proiect dezvoltat în programul