Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Asociatia Maria Holtzhauser

asociatiamariaholtzhauser@gmail.com

29 donații
3141 RON donați
Despre organizație

Asociatia Maria Holtzhauser înseamnă o echipă de oameni care vor să schimbe o parte de lume.Ne ocupăm de copii și bătrâni aflați în situații gree,vulnerabile dar și de prunci speciali sau cazuri medicale.Avem opt comunități din cinci județe de care ne ocupăm.Am renovat și schimbat într-o casă adevărată ,în totalitate, azilul de la Hotarele, pe care îl susţinem în mod constant, am renovat şcoli şi grădiniţe, susţinem continuu cazuri sociale (bătrâni, copii şi mame aflaţi în excluziune socială) şi am lansat diverse campanii precum „Îmbracă un bătrân” sau „Îmbracă un copil”. Sub deviza voluntariatului ne-am pus tot ce avem la dispoziţie în slujba Binelui.

Share on:

Donează bani

Asociatia Maria Holtzhauser a construit case, a renovat în totalitate azilul de la Hotarele, pe care îl susţinem în mod constant, a renovat şcoli şi grădiniţe, susţine continuu cazuri sociale (bătrâni, copii şi mame aflaţi în excluziune socială) şi a lansat diverse campanii precum „Îmbracă un bătrân” sau „Îmbracă un copil”. Sub deviza voluntariatului ne-am pus tot ce avem la dispoziţie în slujba binelui.

Nume: Asociatia Maria Holtzhauser

Adresa: Soseaua Colentina nr 3B, Bucuresti, BUCURESTI

CIF: 39896535

CUI: 39896535

Monedă RON: RO47 BRDE 426S V944 8376 4260 (Banca: BRD -sucursala Obor)

Donează resurse
Situația grea de pandemie în care ne aflăm a adus câteva familii cu copii mulți la limita supraviețuirii.Au nevoie de susținere pe termen lung,în special cu alimente.
Visul unor copii de a avea o casă, este pe cale să se împlinească chiar de ziua lor, pe 1Iunie. Construcția va fi gata ,curând. Ca să se poată muta este nevoie de materialele pentru realizarea finisajelor interioare, instalațiile și echipamentele sanitare, mobilier, electrocasnice, gard de împrejmuire, amenajare curte. Astfel de gesturi schimbă destine. Haideți să mai facem o minune împreună. 🆘Donații se pot face și în contul RO47 BRDE 426S V944 8376 4260, deschis la BRD Obor, titular Asociația Maria Holtzhauser, cu textul CASĂ . Revolut 0784734726 sau paypal asociatiamariaholtzhauser@gmail.com. https://rohelp.ro/ro/ngos/111/347/?kind=money Salvezi o mamă și pe copiii ei ,salvezi o lume!!!🙏❤️🆘
Pandemia a schimbat mult sistemul de învățământ. Cu toate acestea,sunt mulți copii care se străduiesc să facă față provocărilor de a continua școala on-line. Asociația Maria Holtzhauser lansează un nou proiect care vine în sprijinul continuării și susținerii performanței, PREGĂTIT DE ZBOR. Cunoști un copil/tânăr cu vârsta cuprinsă între 10 și 23 de ani, cu posibilități financiare reduse dar care vrea să învețe și are rezultate foarte bune, trimite-ne povestea lui pe mail (asociatiamariaholtzhauser@gmail.com). Condițiile generale- Pentru acordarea burselor vor fi luate in considerare: notele obținute în anul școlar respectiv (media generală minim 9) rezultate demonstrate, obținute la olimpiade/concursuri și alte activități extra-școlare - diplome, certificate, premii o scrisoare de prezentare/motivație și intenție din partea copilului (ce înseamnă pentru el școala și ce planuri de învățătură are, pe termen lung) scrisori de recomandare din partea profesorilor/învățătorilor/părinților alte materiale/informații care pot veni in sprijinul acordării bursei Asociația Maria Holtzhauser își rezervă dreptul de a selecta beneficiarii burselor, de a stabili cuantumul acesteia, perioada de acordare, numărul fiind limitat. Ajutorul va fi stabilit de la caz la caz, în funcție de nevoile fiecăruia. O importanță deosebită vor avea publicitatea și strângerea de fonduri destinate exclusiv pentru acest proiect. Orice share ne ajută.Vă mulțumim!
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 50,0
Anonim Anonim 100,0
Claudiu Bob 150,0
Anonim Anonim 100,0
iolanda beldianu 75,0
anonim anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 15,0
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)
27 Aprilie 2021 Alături de Elena,pentru o copilărie normală 5206,0
22 Martie 2021 Alături de Elena,pentru o copilărie normală 986,97
31 Iulie 2020 Medicamente pentru bunici 1031,0

Proiect dezvoltat în programul