Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Rădăuțiul Civic

radautiulcivic@gmail.com

10 donații
1250 RON donați
Despre organizație

De când situația s-a agravat în toată țara, dar mai ales în județul Suceava, Asociația Rădăuțiul Civic, asociație înființată în anul 2018 cu scopul promovării cetățeniei active, s-a implicat activ, zi și noapte, pentru a veni în sprijinul comunității, atât cât resursele îi permit, punând bazele: unei platforme pentru antreprenorii locali afectați, unui grup de suport pentru populație și unui fond de urgență din care au fost achiziționate deja aprox. 10.000 de măști, sute de litri de dezinfectant, combinezoane și echipamente absolut necesare Spitalului din Rădăuți și instituțiilor (nebulizatoare pentru ambulanță, imprimate pentru spital). Situațiile din Suceava și Rădăuți au nevoie de fiecare contribuție, fiind în cea mai gravă situație din țară, iar spitalul Rădăuți este supus acum unei presiuni enorme. O altă direcție a eforturilor noastre a fost ajutorarea unui Centru Social din Rădăuți care oferă alimente de bază unor zeci de familii vulnerabile, rămase fără venituri.

Share on:

Donează bani

Județul Suceava este cel mai afectat din țară, cu aproape o treime din numărul cazurilor de la nivel naționla. De când situația s-a agravat Asociația Rădăuțiul Civic s-a implicat activ, zi și noapte pentru a veni în sprijinul comunității, atât cât resursele îi permit, punând bazele: unei platforme pentru antreprenorii locali afectați, unui grup de suport pentru populație și unui fond de urgență din care au fost achiziționate deja aprox. 10.000 de măști, sute de litri de dezinfectant, combinezoane și echipamente absolut necesare Spitalului din Rădăuți și instituțiilor (nebulizatoare pentru ambulanță, imprimate pentru spital). Situațiile din Suceava și Rădăuți au nevoie de fiecare contribuție, spitalul Rădăuți fiind nevoit deja să preia pacienți COVID (Spitalul Județean Suceava fiind deja la capacitate maximă).

Nume: Rădăuțiul Civic

Adresa: Mun. Rădăuți, Str. Grănicerului nr. 10, Sc. A, Ap. 9, Cod poștal: 725 400, Rădăuți, SUCEAVA

CUI: 40161723

Monedă RON: RO43RNCB0241161686520001 (Banca: Banca Comerciala Romana S.A)

Donează resurse
Primul deces în rândul cadrelor medicale din România a fost un ambulanțier din jud. Suceava, un bărbat în vârstă de 53 de ani. Din păcate, ambulanțierii sunt printre cei mai expuși, iar combinezoanele primite sunt de mărimi mici (consumul este mai mare, sunt nevoiți să folosească câte 2, materialele se întind și se rup), ceea ce face ca protecția lor să fie de fapt, foarte redusă.
La Suceava situația este în continuare critică, iar spitalul Rădăuți trebuie să preia deja cazurile ușoare / medii. În 24 de ore toate cele 100 de paturi pentru COVID puse la dispoziție de spitalul Rădăuți au fost ocupate, iar acum spitalul are nevoie de concentratoare de oxigen.
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Dana Ududec 250,0
Manuela Popa 100,0
Anonim Anonim 100,0
Andreea Vasiloschi 150,0
Irina Borozan 100,0
Anonim Anonim 150,0
Anonim Anonim 100,0
Costin Bleotu 100,0
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)
13 Mai 2020 Donație de 3 concentratoare de oxigen pentru Spitalul Rădăuți 13326,0

Proiect dezvoltat în programul