Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Fundația Comunitară Prahova

isabela@fundatiacomunitaraprahova.ro

Despre organizație

În această perioadă nesigură ne întoarcem către cei mai vulnerabili dintre noi. Alături de ceea ce facem deja pentru familiile și prietenii noștri, ne unim forțele pentru a susține munca personalului medical din prima line, care intră în contact direct cu pacienții. Fundația Comunitară Prahova administrează fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie. Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate! Împreună sprijinim spitalele covid din Județul Prahova cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Share on:

Donează bani

Fundația Comunitară Prahova administrează fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care sprijinim spitalele covid din Județul Prahova cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă. Fondurile atrase vor fi folosite pentru achiziția de echipamente de protecție (măști chirurgicale, măști FFP2, combinezoane, mănuși, botoși înalți, halate chirurgicale impermeabile, bonete lungi, botoși lungi) și aparatura medicală necesară tratării persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Nume: Fundația Comunitară Prahova

Adresa: Strada Maramureș, nr 12, Cladirea CONSPROIECT, Cam P51, Ploiești Prahova, Ploiești, PRAHOVA

CUI: 31863281

Monedă RON: RO61RNCB0205134889000001 (Banca: BCR)

Monedă USD: RO77 RNCB 0205 1348 8900 0004 (Banca: BCR)

Donează resurse
Fundația Comunitară Prahova administrează fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care sprijinim spitalele covid din Județul Prahova cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă. Fondurile atrase vor fi folosite pentru achiziția aparaturii medicale necesare tratamentului pacienților infectați cu noul coronavirus.
Fundația Comunitară Prahova administrează fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care sprijinim spitalele covid din Județul Prahova cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă. Fondurile atrase vor fi folosite pentru achiziția de echipamente de protecție (măști chirurgicale, măști FFP2, combinezoane, mănuși, botoși înalți, halate chirurgicale impermeabile, bonete lungi, botoși lungi) pe care cadrele medicale le vor folosi în consultarea persoanelor infectate cu noul coronavirus.
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)

Proiect dezvoltat în programul