Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Asociatia StartEvo

go@startevo.com

3 donații
500 RON donați
Despre organizație

Misiunea noastră este să ajutăm milioane de copii să învețe de drag, folosind educația prin joacă. Din 2017 am lansat în România platforma educațională KIDIBOT. Ajutăm copiii din clasele pregătitoare - XII să învețe online, prin joacă. Copiii demonstrează că învață și citesc răspuzând la quizuri, primesc puncte care îi ajută pe ei și pe echipele lor să avanseze în clasament. Ei salvează planeta de la atacurile extratereștrilor Crocobeți care vor să ne cucerească prin lene și prostie.

Share on:

Donează bani

Copiii care stau blocați acasă au nevoie de ajutorul nostru să învețe și să citească prin joacă. Donează acum să susții o clasă/o școală pe care TU o alegi, oriunde la nivel național. Cu banii tăi vom cumpăra cărți să le dăm ca premii celor care merită. Astfel, aceste luni de izolare nu vor fi pierdute!

Nume: Asociatia StartEvo

Adresa: Popa Savu 67, Sector 1, Bucuresti, București, BUCURESTI

CUI: 29432481

Monedă RON: RO51BTRLRONCRT0V27644001 (Banca: Banca Transilvania)

Donează resurse
==Problemă== Datorită pandemiei, copiii din Prahova stau în casă. Din păcate, majoritatea pierd timpul. Iar jumătate dintre profesori nu se implică deloc în educația online. E o pierdere uriașă. ==Obiectiv== Vrem să-i ambiționăm pe copiii de la o școală/clasă aleasă de tine să citească si să învețe mai mult, printr-un concurs. Pentru asta, vrem să le dăm și niște premii simbolice. De exemplu, cărți! Sau kituri de robotică. Sau altceva. Avem nevoie de donațiile tale să cumpărăm premiile și să le dăm copiilor care merită. 100 lei = 4-5 cărți date ca premii. De asemenea, avem nevoie și de implicarea ta, dacă vrei, să vorbești cu școala. :) - Dacă poți dona mai mult de 100 de lei, poți alege clasa/școala unde se duc premiile. - Dacă nu poți dona 100 lei, nici o problemă. Vom aduna mai multe donații mici și vom alege noi o clasă. Oricum ar fi, ai satisfacția că vei schimba destine, motivând copiii să învețe prin joacă! ==Cum functionează:== - Împreună alegem o școală/clasă. Poate fi oricare din România. Noi deja lucrăm cu copii din 54% din școlile din România, dar poți să alegi absolut orice școală vrei tu, de la oraș sau sat! - Vorbim cu învățătoarea/directoarea la telefon. Ele vor fi incredibil de încântate! - Le spunem că elevii lor pot câștiga cărți premii pentru luna curentă/următoare dacă dovedesc că citesc și învață pe platforma Kidibot. - Noi facem un TOP al clasei/școlii respective, unde vor vedea topul copiilor și topul claselor. Putem să facem competiții între clase, ca să-i motivăm să se tragă unii pe alții la învățat! - La finalul lunii desemnăm câștigătorii și livrăm premiile (ori prin curier copiilor acasă, ori doamnei, ori la școală, când s-o deschide) Cu cât avem mai multe resurse, cu atât putem să prelungim activarea pentru acea clasă/școală. Pentru că obiceiurile bune se creează în timp! Copiii învață prin joacă, părinții vor fi extrem de încântați, profesorii la fel. Iar tu vei avea satisfacția că schimbi destine! Împreună atacăm direct problemele din educație pe perioada pandemiei cu o soluție demonstrat funcțională! Coronavirusul nu are nici o șansă!
==Problemă== Datorită pandemiei, copiii din Argeș stau în casă. Din păcate, majoritatea pierd timpul. Iar jumătate dintre profesori nu se implică deloc în educația online. E o pierdere uriașă. ==Obiectiv== Vrem să-i ambiționăm pe copiii de la o școală/clasă aleasă de tine să citească si să învețe mai mult, printr-un concurs. Pentru asta, vrem să le dăm și niște premii simbolice. De exemplu, cărți! Sau kituri de robotică. Sau altceva. Avem nevoie de donațiile tale să cumpărăm premiile și să le dăm copiilor care merită. 100 lei = 4-5 cărți date ca premii. De asemenea, avem nevoie și de implicarea ta, dacă vrei, să vorbești cu școala. :) - Dacă poți dona mai mult de 100 de lei, poți alege clasa/școala unde se duc premiile. - Dacă nu poți dona 100 lei, nici o problemă. Vom aduna mai multe donații mici și vom alege noi o clasă. Oricum ar fi, ai satisfacția că vei schimba destine, motivând copiii să învețe prin joacă! ==Cum functionează:== - Împreună alegem o școală/clasă. Poate fi oricare din România. Noi deja lucrăm cu copii din 54% din școlile din România, dar poți să alegi absolut orice școală vrei tu, de la oraș sau sat! - Vorbim cu învățătoarea/directoarea la telefon. Ele vor fi incredibil de încântate! - Le spunem că elevii lor pot câștiga cărți premii pentru luna curentă/următoare dacă dovedesc că citesc și învață pe platforma Kidibot. - Noi facem un TOP al clasei/școlii respective, unde vor vedea topul copiilor și topul claselor. Putem să facem competiții între clase, ca să-i motivăm să se tragă unii pe alții la învățat! - La finalul lunii desemnăm câștigătorii și livrăm premiile (ori prin curier copiilor acasă, ori doamnei, ori la școală, când s-o deschide) Cu cât avem mai multe resurse, cu atât putem să prelungim activarea pentru acea clasă/școală. Pentru că obiceiurile bune se creează în timp! Copiii învață prin joacă, părinții vor fi extrem de încântați, profesorii la fel. Iar tu vei avea satisfacția că schimbi destine! Împreună atacăm direct problemele din educație pe perioada pandemiei cu o soluție demonstrat funcțională! Coronavirusul nu are nici o șansă!
==Problemă== Datorită pandemiei, copiii din România stau în casă. Din păcate, majoritatea pierd timpul. Iar jumătate dintre profesori nu se implică deloc în educația online. E o pierdere uriașă. ==Obiectiv== Vrem să-i ambiționăm pe copiii de la o școală/clasă aleasă de tine să citească si să învețe mai mult, printr-un concurs. Pentru asta, vrem să le dăm și niște premii simbolice. De exemplu, cărți! Sau kituri de robotică. Sau altceva. Avem nevoie de donațiile tale să cumpărăm premiile și să le dăm copiilor care merită. 100 lei = 4-5 cărți date ca premii. De asemenea, avem nevoie și de implicarea ta, dacă vrei, să vorbești cu școala. :) - Dacă poți dona mai mult de 100 de lei, poți alege clasa/școala unde se duc premiile. - Dacă nu poți dona 100 lei, nici o problemă. Vom aduna mai multe donații mici și vom alege noi o clasă. Oricum ar fi, ai satisfacția că vei schimba destine, motivând copiii să învețe prin joacă! ==Cum functionează:== - Împreună alegem o școală/clasă. Poate fi oricare din România. Noi deja lucrăm cu copii din 54% din școlile din România, dar poți să alegi absolut orice școală vrei tu, de la oraș sau sat! - Vorbim cu învățătoarea/directoarea la telefon. Ele vor fi incredibil de încântate! - Le spunem că elevii lor pot câștiga cărți premii pentru luna curentă/următoare dacă dovedesc că citesc și învață pe platforma Kidibot. - Noi facem un TOP al clasei/școlii respective, unde vor vedea topul copiilor și topul claselor. Putem să facem competiții între clase, ca să-i motivăm să se tragă unii pe alții la învățat! - La finalul lunii desemnăm câștigătorii și livrăm premiile (ori prin curier copiilor acasă, ori doamnei, ori la școală, când s-o deschide) Cu cât avem mai multe resurse, cu atât putem să prelungim activarea pentru acea clasă/școală. Pentru că obiceiurile bune se creează în timp! Copiii învață prin joacă, părinții vor fi extrem de încântați, profesorii la fel. Iar tu vei avea satisfacția că schimbi destine! Împreună atacăm direct problemele din educație pe perioada pandemiei cu o soluție demonstrat funcțională! Coronavirusul nu are nici o șansă!
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
vasilica galuca-nica 150,0
Anonim Anonim 250,0
Anonim Anonim 100,0
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)
4 Mai 2020 Boxe portabile premii Kidibot 270,96
5 Mai 2020 Premii lego copii Kidibot 311,37
27 Aprilie 2020 Trimitere plic cu premii pentru copii la Vinatori/Galati 13,0
27 Aprilie 2020 Achizitionare 4 carti pentru motivarea copiilor CLASA PREGATITOARE B, SCOALA GIMNAZIALA ,,SFANTUL NI 87,26

Proiect dezvoltat în programul