Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Asociatia Nevo Parudimos

nevoparudimos@yahoo.com

Despre organizație

Inca de la infiintare, Asociatia Nevo Parudimos a derulat foarte multe activitati avand ca si beneficiari comunitatile defavorizate din judetul Caras Severin, in special romi. In momentul de fata desfasuram activitati de voluntariat si de solidaritate care sa ajute persoanele nevoiase din judet si nu numai.

Share on:

Donează bani

Asociaţia Nevo Parudimos este o organizaţie apolitică, non guvernamentală, nediscriminatorie, civică şi independentă faţă de alte organe de stat, constituită în august 2008. Inca de la infiintare, asociatia Nevo Parudimos a derulat foarte multe activitati avand ca si beneficiari comunitatile defavorizate din judetul Caras Severin, in special romi. In momentul de fata desfasuram activitati de voluntariat si de solidaritate care sa ajute peraoanele nevoiase din judett.

Donează resurse
Asociația Nevo Parudimos este o organizație apolitică, non guvernamentală, nediscriminatorie, civică și independentă față de alte organe de stat, constituită prin liberă alegere și inițiativa memebrilor fondatori în August 2008. Scopul asociației este “Diminuarea discrepanțelor de ordin economic, social și educațional, existente în societate”. Prin aceasta campanie dorim sa strangem fonduri cu care urmeaza sa achizitionam alimente pentru familiile defavorizate din judetul Caras-Severin, totodata, primim si alimente pentru acestia si materiale educationala pentru copii (echipamente pentru acces la internet - home schooling si materiale didactice)
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)

Proiect dezvoltat în programul