Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Fundatia Conservation Carpathia info@carpathia.org

info@carpathia.org

Despre organizație

Organizație de mediu, comunitatea locală este un pilon important pentru misunea noastră; îi ajutăm pe cei mai vulnerabili din comunitățile rurale unde suntem prezenți (apelul este pentru sate din jud. Argeș și Dâmbovița!) Fundația Conservation Carpathia (FCC), fondată în 2009 cu scopul de a opri tăierile ilegale de pădure și pentru a conserva o suprafață mare a pădurilor din Carpați, sub forma unei zone complet protejate în beneficiul biodiversității și a oamenilor.

Share on:

Donează bani

Campanie de solidaritate cu comunitatea rurală unde suntem prezenți, vrem să ajutăm 300 copii să aibă acces la educație online; de o lună distribuim săptămânal 600 pachete alimentare și de igienă celor mai vulnerabili (vârstnici, bolnavi, familii sub limita sărăciei etc.), pe perioada stării de urgență. Acoperim comunele: Rucăr, Lerești, Dâmbovicioara, Valea Mare-Pravăț, Stoienești, Cetățeni, Nucșoara, Arefu din jud. Argeș și Runcu, Moroieni din jud. Dâmbovița.

Nume: Fundatia Conservation Carpathia info@carpathia.org

Adresa: Calea Feldioarei 18, Brasov, BRASOV

CUI: 26358046

Monedă RON: RO16RNCB0061114278450048 (Banca: BCR)

Donează resurse
Vrem să ajutăm 300 de elevi din familii fără posibilități materiale, să poată participa online la școală, pe perioada situației de urgență. Acceptăm donații de echipamente funcționale, seturi: computer + telefon mobil (pentru hotspot /acces la internet în zona rurală). Copiii fără telefon sau computer & internet, nu pot ține legătura cu profesorii și riscă să rămână în urmă cu școala. Pe ei vrem să îi ajutăm cu tehnologie și sprijin educațional cât timp școlile sunt închise.
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)

Proiect dezvoltat în programul