Un proiect dezvoltat de
în parteneriat cu

Placeholder image

Asociatia Divers

office@divers.org.ro

14 donații
1600 RON donați
Despre organizație

Asociaţia Divers promovează, începând din anul 2007, cunoaşterea şi respectarea diversităţii / alterităţii culturale, etnice, lingvistice, sociale, fizice, de gen, etc. în societate, respectiv să promoveze apărarea drepturilor omului, valorilor democratice, non-violenţei şi a cetăţeniei active. Asociaţia depune eforturi în vederea realizării unei societăţi incluzive interculturale bazate pe respectarea valorilor comune ale Uniunii Europene şi valorificarea diversităţii existente în societate.

Share on:

Donează bani

Vă rugăm sprijiniți cu donațiile Dvs. o masă caldă pentru mamele cu mulți copii, sau care își cresc singure copiii și persoanele vârstnice cu venituri minim care nu le asigură nici măcar hrana de zi cu zi. Puteți dona și pentru a sprijini educația copiilor din familiile vulnerabile din punct de vedere social, care din cauza situației sociale nu fac față cerințelor procesului educațional și au abandonat, sau sunt în prag de abandon școlar. Orașul nostru, Tîrgu Mureș, se confruntă cu dificultăți extraordinare. Pentru mulți efectele economice post-pandemice și cele ale războiului din Ucraina provoacă dificultăți insurmontabile în această perioadă care este dificilă pentru noi toți. Sunt din ce în ce mai mulți cei care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Lipsa veniturilor, sau veniturile extrem de minime duc la deficit alimentar care pune în pericol vârstnicii și copiii deopotrivă. Copii din aceste familii au dificultăți la învățare, deoarece membri familiei nu pot să îi ajute, de multe ori nu au îmbrăcăminte și tot ce se cere din partea școlii. Aceste situații dificile pot fi atenuate și gestionate având grijă unii de alții, respectiv prin organizare și sprijin comunitar. Asociația „Divers” oferă mese calde gratuite celor mai defavorizați prin intermediul programului suusținut exclusiv prin spijin comunitar "Orașul ajută". Puteți găsi informații actualizate despre programul ”Orașul ajută” aici: https://www.facebook.com/diverseMS/. Cu 50 lei ajutați să oferim o ciorbă, sau un fel doi cu pâine la 10 persoane care au nevoie de mâncare sau puteti asigura educatia remedială a 20 de copii timp de o lună. Cu foarte puțin puteți ajuta multe persoane! Vă mulțumim că ne ajutați să ajutăm! Pentru donațiile efectuate prin transfer bancar, va rugăm menționați "Orașul ajută" pe ordinul de plata.

Nume: Asociatia Divers

Adresa: Avram Iancu 29, Tirgu Mures, MURES

CUI: 22323401

Monedă RON: RORO48PIRB2800710681001000 (Banca: PIRAEUS)

Donează resurse
Vitamina C. vitamina D, complex de vitamine
Alimente materie primă pentru gătit masă caldă: carne, ulei, paste făinoase, făină, mălai, zahăr, gris, sare, ouă, cartofi, fasole, ceapă, morcovi, pătrunjel, smântână, usturoi, orice legume proaspete și fructe. Alimente neperisabile: conserve, compoturi, biscuiti, ulei, paste făinoase, făină, mălai, zahăr, gris
săpun, pastă de dinți, periuță de dinți, hârtie igienică, detergent
Donații
Prenume Nume Suma (RON)
Anonim Anonim 150,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 150,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 200,0
irina borozan 150,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Anonim Anonim 100,0
Raportare
Dată Titlu Suma (RON)
10 Mai 2021 Medicament pentru beneficiar 103,0
10 Mai 2021 Aliemente pentru pachete familii din asezari informale 422,0
10 Mai 2021 Materie prima mese calde 290,0
10 Mai 2021 Materie prima mese calde 260,0
30 Mai 2020 Materie prima pentru gatit masa calda pentru nevoiasi 771,0

Proiect dezvoltat în programul